Saturday, December 22, 2012

Snowflakes

Taitaa olla ensimmäiset varsinaiset talvikynnet jotka teen. Näistä tuli ihanat vaikka itse sanonkin:)Tein pohjalle liukuvärjäyksen akryylimaaleilla käyttäen valkoista, vaaleansinistä ja tummansinistä. Tästä oli ajatuksena tehdä tutoriaali nyt pyhien aikana kun saisin kuvausapua, itse on hieman hankala ottaa tekovaiheessa kuvia. Liukuvärin päälle laitoin kerroksen Rimmelin Rock Your Colour Glitter Top Coat -päällyslakkaa (sävy 001 Blue Glitter Club)

Maltoin jopa ottaa kuvat tästä vaiheesta, yleensä olen vähän huono ottamaan kuvia muista kuin valmiista kynsistä.Lopuksi vielä reipas kerros JENsation Snowflakes-lakkaa jonka tilasin Etsystä. Ensimmäinen pullo hajosi matkalla mutta tämä toinen tuli ehjänä perille. Aika hankala levittää, koska glitterilastuja sai tosissaan houkutella kynsille ja vain peukaloon sain osumaan noita isoja jotka lymysivät pullon pohjalla. Kuvien ottovaiheessa kynsiltä puuttuu vielä päällyslakka mutta lisään sen myöhemmin.Jopa tällaista ei-niin-sinisen-ystävää miellyttävät kovasti. Toisena koristeluvaihtoehtona oli lumihiutaletarrat mutta en nyt äkkiä keksi mihin paremmin sopisi tuo lumihiutalelakka ja sain sitäkin kokeiltua.

Jännää, ehdinköhän ennen aattoa vielä laittaa jotain punaista vai meneekö joulu sinisissä:)

28 comments:

 1. todella kauniit ja onnistuneet kynnet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Hani, tykkään itsekin kovasti:)

   Delete
 2. Voi vitsit miten täydelliset! Oliko helppoa tehdä toi liukuvärjäys akryylimaaleilla, vai onko lakoilla helpompi leikkiä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miljoona kertaa helpompaa kuin lakoilla! Oikeasti:) Maaleja voi kerrostaa ja silti niistä ei tule helposti paksua kerrosta kuten lakoilla voi käydä. Kuivuu nopeammin ja maaleilla mulla ei ole sitä ongelmaa, että liikaa töpötellessä tulisi paljas kynsi näkyviin...kuten joskus kynsilakkojen kanssa on käynyt *tunari*

   Delete
  2. Hyvä tietää! Täytyy itsekin joskus kokeilla. :D

   Delete
  3. Mä jopa harkitsen hankkivani lisää värejä koska mulla ei ole juuri muita kuin noita perusvärejä. Saahan niitä sekoitettua mutta Oumaxit olis kivat:)

   Delete
 3. Ihanat! Oikein kunnon huurteisen näköiset :) (Ei siis kaljan :D)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt alkoi tehdä kaljaa mieli:D

   Delete
 4. Aaa! Ihanat! Ja arvaa kenellä on myös siniset liukuvärjäys-lumihiutalekynnet odottamassa bloggaamista.... XD

  ReplyDelete
 5. Oi, ihanat! Ja todella siisti ja nätti liukuvärjäys. Pitänee kyllä jossain vaiheessa testata akryylimaalien käyttöä liukuvärjäyksessä :) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kyllä kokeilla, mun mielestä oli paljon helpompaa kuin lakoilla:)

   Delete
 6. Aivan ihastuttavat kynnet, wau! Täytyy joskus itsekin kokeilla maaleilla, näyttävät kertakaikkisen upeilta!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos:) Koklaa ihmeessä, oli helppoa kuin heinänteko:)

   Delete
 7. Ihaanat! Ahdistaa kun ite en ole vielä tehnyt yhtään joululakkausta, pää vaan lyö tyhjää niiden kanssa... Ja ehdottomasti tuto tosta liukuvärjäyksestä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehtiihän niitä vielä tekemään:) Mä en ole koskaan tutoa tehnytkään joten nyt vois olla korkea aika....

   Delete
 8. Ihanat värit ja hienosti onnistunut liuku <3 Hyvää joulua <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja samoin sulle tosi hyvää joulua <3

   Delete
 9. Siis ooämgee! Käsittämättömän kauniit. Mulle ei oo tullut mieleenkään liukuvärjäillä akryylimaaleilla, joten odottelen todella innokkaana tutoa :). Kyllä noissa kelpaa joulua viettää. En varmasti raaskisi noin kauniita poistaa vielä parin päivän jälkeen. Ihan täydelliset suorastaan, eikä muuten ole sininen minunkaan omin juttu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sannu:) Mua jänskättää kauan nää kestää kynsillä vaikka tuossa onkin lakkakerroksia sekä alla että päällä. Muistinpa vasta nyt että laitoin yhden kerroksen valkoista lakkaa ennen akryylimaaleja, ajattelin, että tarttuisivat paremmin tai jotain.... Toivottavasti saan tuton tehtyä!

   Delete
 10. Astetta tyylikkäämpää akryylien käyttöä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, en mä mitään muuta näillä osais maalatakaan:)

   Delete
 11. Replies
  1. Kiitos paljon:) Nyt on helppo olla teidän kanssa samaa mieltä, aina ei ole kun omasta mielestä on ihan epäonnistuneet kynnet ja lukijoiden mielestä hienot :D

   Delete