Saturday, January 12, 2013

Aika helmee

Born Pretty Store lähetti minulle testattavaksi tällaista microhelminauhaa, joka on ihan uusi tuttavuus koristelutuoterintamalla. Päätin kokeilla tätä kahden lakan rajalle ja lopputulos on varsin näyttävä, mutta ihan helposti en siihen päässyt.

Lakoiksi valikoituivat Color Clubin ihanaiset Fashion Addict ja Wild At Heart, jotka olen aikaisemminkin yhdistänyt keskenään hyvällä menestyksellä. Lakkasin pohjaksi kaksi kerrosta Fashion Addictia ja kärkiin tein vinoranskiksen kerroksella WAH:ia. Koska kynteni ovat aika lyhyet, reunojen siistimisessä meni hyvä tovi, sen verran iloisesti WAH levähti kynnen sivuille.

Vinkkinä: nauha kannattaa upottaa päällyslakan levitysvaiheessa paikalleen eikä tehdä niin kuin minä tein. Eli lakkaa kynsi kerrallaan sijoita sopiva pätkä nauhaa haluamaasi kohtaan. Lähdin toteuttamaan tätä jotenkin pöljästi ja kastoin nauhan kirkkaaseen lakkaan ja sen jälkeen ryhdyin väsäämään paikalleen. Fail. Myöskään kynsiliima ei tässä toiminut, nauha jämähti hetkessä jäykäksi tangoksi joka ei taipunut enää mihinkään suuntaan. 
Kiinnitykseen käytetty lakka jäi tällä minun tavallani vähän rumasti näkyviin nauhan alta kuten joistakin kuvista voi huomata. Mutta älkää tehkö kuten minä tein jne... :D

Nauhan leikkaamiseen muuten tarvitaan jonkinlaiset pihdit tai leikkurit, saksia ei kannata tähän käyttää.

Kauniithan nuo on, vai mitä pidätte? Minä tykkäsin kyllä mutta aika työläät nämä oli ainakin ensikertalaiselle. Olisin suonut käsiä olevan ainakin yhden lisää:)Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-OPI Natural Nail Base Coat
-Color Club Fashion Addict
-Color Club Wild At Heart
-Inm OTD -pikakuivattaja
-microhelminauhaa

  


Translation: Beads line chain from bornprettystore.com. Base made with two coats of Color Club Fashion Addict and french manicure with Color Club Wild At Heart. Bend line separated by microchain attached with clear polish. Great results -and extremely difficult to do with one hand only...

Ps. tällä koodilla -10% alennusta BPS:sta


14 comments:

 1. Nuo on kyllä kauniit! Musta tuntuu monestikin että tarvisin yhden käden lisää. :D Varsinkin tarrojen asettelu oikeaan käteen on musta ylivoimaisen vaikeaa kun tarra tarttuu aina väärään kohtaan. :D Siinä onneksi aina mies sitten auttaa jos on paikalla. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitää lisätä listaan "miksi taloudessa tulisi olla mies?" tuo erittäin huomionarvoinen seikka;) Vaikka ei se mua auttaisi kuitenkaan:D Tytärtä olen joskus pyytänyt apuun kun on ollut oikein kiperää ja kädet loppuu kertakaikkiaan kesken.

   Delete
 2. Kaunista jälkee oot saanu taas aikaiseksi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää mun ranskikset ei vaan pärjää alkuunkaan sun tekemille mutta yritän kuitenkin;)

   Delete
 3. no tuossa on kyllä ollut väkertämistä! Tosi siistin tuloksen sait aikaan, nostan hattua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän meinasi jo käämit palaa kun en ole ihan kärsivällisin ihminen maan päällä jos kaikki ei heti mene suunnitelmien mukaan. Kiitos :)

   Delete
 4. Onpa kauniit! Tosi siististi olet saanut laitettua ja nuo kaksi violettia sopii kauniisti yhteen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tunnustan, että otin tyypit kiekolle ennen kuin lähdin tekemään kynsille;) Kiitos kommentista!

   Delete
 5. Kauniit kynnet! Mullakin on pieni pätkä tuollaista helminauhaa, mutta en ole vielä kynnelle kokeillut. Ja Color Club Wild At Heart oli tulossa mulle kunnes eilen soitettiin, että se olikin jo ehtinyt loppua. :( No, eipä se harmita ihan kamalasti, paitsi nyt kun katselee näitä sun kuvia kyseisestä lakasta! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. WAH on kyllä ihana lakka, ei äkkiä tule mieleen dupea sille joten kyllä se kannattaa kotiuttaa kun vastaan tulee:)

   Delete