Monday, January 21, 2013

Erään päivän lempilakat

Harvalla kai lempilakat ovat samoja päivästä toiseen tai eri vuodenaikoina. Ei minullakaan mutta valitsin nyt 12 suosikkiani jotka todennäköisimmin pitäisin jos yhtäkkiä saisin omistaa vain 12 lakkaa. Pelottava ajatus muuten!

Lakat eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Kuvateksteistä pääset kyseisellä lakalla lakattuihin kynsiin.

Orly Preamp

China Glaze No Way José ja myös täällä

IsaDora Icy Lilacs

China Glaze Light As Air

Orly You're Blushing

Models OWN Utopia

China Glaze Re-Fresh Mint

Color Club Blue-ming

Catherine Arley 800

Ulta Bombshell

OPI DS Extravagance

OPI German-icure By OPI ja myös täällä

Löytyykö teidän lukijoiden suosikkilakkoja tästä joukosta?

21 comments:

 1. Ihania lakkoja sun lempparilistalla! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pari-kolme lempparia löytyy helposti, loppujen kanssa menee vähän arpomiseksi. Lisäksi mulla on läjäpäin testaamattomia joita ei voinut ottaa tähän mukaan, sieltä olis saattanut hyvinkin valikoitua joku lakka:)

   Delete
 2. Mä en varmaan osais valita mitkä 12 lakkaa pitäisin jos kaikista muista pitäisi luopua! Kammottava ajatus suorastaan! :D Ajattelin aluksi että aika hempeitä sävyjä sulla tuossa oli, mutta nehän sitten tummenikin loppua kohden. :) Tuo Arley on sellainen ihanan mansikkainen, että se varmaan täytyy joskus ostaa. Sä teit sillon aikoinaan niin upeet kynnet tolla lakalla et se jäi hyvin mieleen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todennäköisesti mäkin valitsisin huomenna vähän eri lakkoja. Muttä kyllä sinne ainakin Blue-ming, DS Extravagance ja No Way José päätyisivät varmasti:)
   Punaiset holot on <3

   Delete
 3. No DS Extravagance tiätty! Mutta jos saisit omistaa vain 12 lakkaa, haluaisitko oikeasti noin monta vaaleaa lilaa siihen joukkoon? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hm. Hm. Hm. Ehkä? Onhan ne nyt ihan erilaisia kaikki :DD

   Delete
 4. Utopia myös yksi omista lemppareistani <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on nimensä mukaisest vähän outo mutta ihana:)

   Delete
 5. Aivan ihania lakkoja oot valinnut, mullakin ysi lemppareista on No Way José ja toivon, ettei se koskaan lopu ja siksi käytänkin sitä äärimmäisen harvoin (harmi).
  Mistä oot löytänyt tuon Catherine Arleyn 800-sävyn? Sitä oon himoinnut jo pitkään, se pitäs joskus päätyä mun kokoelmaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tunnustan, että rohmusin jemmakappaleen Josesta joten vielä voin lakkailla sillä aika huoleti;)

   Arlyn holot on täältä http://beautycosmetic.biz/catherine-arley-catherine-arley-holographic-nail-polish-p-5787.html, mulla taitaa olla kymmenkunta niitä ja ovat kyllä hintaansa nähden oivallisia scattered-holoista tykkäävälle:)

   Delete
  2. Saat olla onnellinen vara-Joséstasi, itsekin siitä ottaisin varakappaleen mielelläni, mutta ehkä mä yhdellä pärjään kuitenkin :)

   Oi kiitos linkistä! Pakko tilata tuo punainen ja musta...mulla on muutama CA-holo ja todellakin pidän niistä, löysin ne toista kautta sattumalta, mutta tuota punaista tosiaan jäin kaipailemaan!

   Delete
  3. TOSIN jos vielä José tulee halvalla vastaan, se violetti versio siis, niin ehkä varakappale lähtee mulle kans :D

   Delete
  4. Anteeksi, kun vielä häiritsen *nolona* Tilasin tuolta sivuilta pari CA-sävyä ja jouduin valitsemaan maksutavaksi "Payment on Delivery", koska toinen ei käynyt lainkaan päinsä. Muistatko miten sä maksoit tuon tilauksen? Kiitos vielä!

   Delete
  5. Niin ja kun tilasin ne pari sävyä siinä ilmoitettiin vaan lopussa niiden yhteissumma eikä sitä paljonko tulee postikuluja päälle, jäi tosi pahasti ihmetyttämään eli tuleeko sieltä lasku perässä sähköpostiin vai maksetaanko se, kun haetaan postista lähetys? Muistatko yhtään paljonko oli postit?

   Delete
  6. Sieltä tulee vahvistus sähköpostiin jossa kerrotaan myös postikulujen osuus. Vastaamalla siihen ja saat PayPal-laskun meiliin:) Mulla on ollut 15-20 lakan postikulut aina 14€ eli riippuu lakkojen määrästä.

   Delete
  7. Oi kiitos kaunis :) PayPal-lasku kuulostaa paremmalta ja turvallisemmalta! Ihanaa, kun on näin avuliaita ihmisiä olemassa <3 KIITOS.

   Delete
 6. Ainakin kaksi viimeistä ovat korkealla omallakin listallani. Sekä tietty Blue-Ming :D Minä sekä Jose, Re-Fresh Mint ja Arley 800 emme edelleenkään ole kavereita :) Lopuista ei sitten olekaan kokemusta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikille ei vaan kaikki sovi tai muuten ei tykkää. Onneksi valinnanvaraa riittää tällä saralla:D

   Delete
 7. Ihania lakkoja :) tuo eka ja opi on ihanat! :)

  ReplyDelete